Noutăți

7 octombrie: Ziua Mondială a Habitatului

Posted by:

Ziua Mondială a Habitatului.
 
Organizația Națiunilor Unite a desemnat prima zi de luni a lunii octombrie a fiecărui an drept Ziua Mondială a Habitatului pentru a reflecta asupra stării orașelor și orașelor noastre și asupra dreptului de bază al tuturor la adăpost adecvat. Ziua este, de asemenea, menită să amintească lumii că toți avem puterea și responsabilitatea de a modela viitorul orașelor și orașelor noastre.
 
În anul 2019 această zi este marcată în 7 octombrie 2019 și este dedicată promovării contribuției tehnologiilor inovatoare de frontieră la gestionarea durabilă a deșeurilor pentru atingerea Obiectivului 11 pentru Dezvoltare Durabilă: orașe inclusive, sigure, rezistente și durabile.
 
Zilele internaționale sunt ocazii pentru a educa publicul cu privire la probleme care îngrijorează opinia publică, pentru a mobiliza voința și resursele politice pentru a rezolva problemele globale și pentru a sărbători și consolida realizările umanității. Existența zilelor internaționale precede înființarea Națiunilor Unite, dar ONU le-a cuprins ca un puternic instrument de advocacy.
0
  Related Posts
  • No related posts found.

Add a Comment