Ești dintr-o localitate din Podișul Nord Dobrogean? Ai participat la concurs? Juriul organizat conform Regulamentului Concursului de creație Podișul Copiilor a avut de notat 905 lucrări artistice în 2D și 3D, narațiuni, idei de afaceri și de promovare a zonei, primite de la 624 elevi. Aceștia au concurat la cele cinci secțiuni de concurs (pictor de podiș, scriitor de podiș, meșter de podiș, antreprenor de podiș, promotor de podiș), jurizarea încheindu-se la începutul lunii decembrie 2018.

Rezultatele jurizării pot fi aflate descărcând tabelul centralizator pe localități sau în paginile fiecărei secțiuni.

Vă aflați în fața a cinci galerii de imagini: Pictor de podiș, Scriitor de podiș, Meșter de podiș, Antreprenor de podiș și Promotor de podiș. Ele însumează lucrările elevilor din cele 39 de școli din localitățile aflate în Podișul Nord Dobrogean care au participat la concursul Podișul Copiilor – Creatori de Podiș.

Pentru că părerea voastră contează în desemnarea câștigătorilor din fiecare comună/oraș, la fiecare din cele cinci secțiuni, copiii au nevoie de votul vostru! Umpleți-vă sufletul cu imaginația, talentul, umorul, dedicația, răbdarea, naivitatea, înțelepciunea, îndemânarea și entuziasmul copiilor participanți la concurs și oferiți-le votul vostru! Fiecare vot aduce un copil mai aproape de visul său – un smartphone de ultimă generație.

Puteți vota oricâte lucrări doriți, dar nu puteți vota o lucrare decât o singură dată!

Avem o galerie generoasă, pe măsura sufletului copiilor din Podiș, dar aveți timp să o parcurgeți toată luna noiembrie. Votul se încheie pe 30 noiembrie!