Răspunsurile exacte!

Am primit numeroase solicitări pentru a afla răspunsurile exacte. Ele sunt publicate aici, sub forma unui fișier în format PDF.

Știi și câștigi cu Podișul Nord Dobrogean

Felicitări, premiem!

Pregătiți pixul și fiți pregătiți de premiere! Începând cu 14.07.2021, după ce ne-am organizat pentru distribuția premiilor, la finalizarea concursului, echipele cu premii puse pe pachete, au pornit la drum. Câștigătorii, peste 500, vor fi anunțați telefonic, prin e-mail, pentru înmânarea premiilor. Nu uitați, contribuția și interesul dvs. pentru biodiversitatea din Podișul Nord Dobrogean, trebuie validate cu o semnătură în procesul-verbal de premiere.

Anunț important, prelungire

Până luni, 5 iulie 2021 a fost prelungită perioada de răspunsuri la testul de cunoștințe cu premii. Continuăm identificarea de Ambasadori de Podiș. Să fim cât mai mulți pentru a veni în sprijinul măsurilor de conservare în Podișul Nord Dobrogean. Succes!

„Știi și câștigi cu Podișul Nord Dobrogean”

Între 15-30 iunie 2021, test de cunoștințe cu premii. Căutăm 313 Ambasadori de Podiș. Ești gata? Testul mai jos. Pentru a participa la concursul cu premii „Știi și câștigi cu Podișul Nord Dobrogean”! Succes!

Test de cunoștințe cu premiere

Cum și când?

Concursul se desfășoară online în perioada 15-30 iunie 2021 pe baza unui test de 10 întrebări, grupate în două seturi pe subiecte diferite. Un anumit punctaj permite alocarea unui premiu diferit. Premiile se acordă în ordinea înscrierii în concurs, pe principiul primul sosit-primul servit, celor care au întrunit punctajul necesar.

Structura

▪ Testul A: 8 întrebări prin care se vor testa cunoștințele privind importanța conservării biodiversității și utilizarea durabilă a componentelor sale;
▪ Testul B: 2 întrebări prin care se va testa modul concret în care aplică cunoștințele privind importanța conservării biodiversității și utilizarea durabilă a componentelor sale în viața de zi cu zi.

Punctaj

Fiecare întrebare este punctată cu 1 punct, iar primele 340 de persoane care vor obține minim 6 puncte din cele 8 la Testul 1 vor primi ca premiu 1 exemplar din Agenda Podișului Nord Dobrogean și 1 insignă cu sigla Podișului Nord Dobrogean, iar primele 313 de persoane care vor obține minim 6 puncte la Testul 1 și minim 1 punct la Testul 2 vor fi desemnate ca Ambasadori de Podiș.

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Pentru a primi premiul, este necesar să vă dați acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt colectate exclusiv de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA, numai și doar pentru acest concurs, urmând a fi stocate doar în mediile de memorare deținute de asociație.

Datele colectate nu sunt puse la dispoziția niciunui terț, transmise sau copiate, nu sunt comercializate sau folosite în alte scopuri, decât cele menționate. Operatorul de date cu caracter personal este Asociația pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA, str. Prof. Dr. Victor Babeș nr. 1, Sector 5, București, C.P. 50589; tel./fax: (+4) 0314.340.555, fax: (+4) 0317.800.021, contact [at] dakia [dot] ro . Pentru exercitarea drepturilor conferite de legislația europeană privind prelucrarea datelor personale, puteți scrie la contact [at] dakia [dot] ro.

Premiile

Ambasadorii de Podiș vor primi ca premiu câte o sacoșă de pânză cu sigla Podișului Nord Dobrogean în care se vor afla o eșarfă/șal de damă sau un fular bărbătesc cu reprezentări ale speciilor din cele 21 de arii naturale protejate din Podișul Nord Dobrogean, 1 exemplar din Agenda Podișului Nord Dobrogean și 1 insignă cu sigla Podișului Nord Dobrogean.

Ambasador

Agenda Podișul Nord Dobrogean

Insigna Podișul Nord Dobrogean

Eșarfă

Esarfa

Fular

Fular