Noutăți

Prin „Știi și câștigi cu Podișul Nord Dobrogean!” poți deveni ambasador al naturii

Posted by:

Listen to this article

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA caută 313 Ambasadori de Podiș. Pentru a deveni Ambasador de Podiș lansăm invitația publicului interesat de a participa, în perioada 15-30 iunie 2021, la concursul „Știi și câștigi cu Podișul Nord Dobrogean!”. Testul de cunoștințe de 10 întrebări este publicat în mini site-ul https://apnd.ro/portile-deschise/.

Ambasadorii de Podiș vor primi ca premiu câte o sacoșă de pânză cu sigla Podișului Nord Dobrogean în care se vor afla o eșarfă/șal de damă sau un fular bărbătesc cu reprezentări ale speciilor din cele 21 de arii naturale protejate din Podișul Nord Dobrogean, 1 exemplar din Agenda Podișului Nord Dobrogean și 1 insignă cu sigla Podișului Nord Dobrogean.

Concursul este organizat în cadrul campaniei de informare și conștientizare „Porțile deschise ale Podișului Nord Dobrogean” ce are ca scop informarea și conștientizarea privind importanța conservării biodiversității și oportunitățile de dezvoltare durabilă generate de planul de management al Podișului Nord Dobrogean. Celelalte elemente ale campaniei (idei de afaceri durabile, concepte de dezvoltare durabila, aplicatia determinator, camerele de supraveghere, etc.) sunt publicate la https://apnd.ro/portile-deschise/.

„Porțile deschise ale Podișului Nord Dobrogean” face parte din activitățile proiectului „Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean”, beneficiari Asociația pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA și Societatea „Progresul Silvic”. Acesta este un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 20.584.525,45 lei, iar data începerii și finalizării proiectului sunt 1.08.2018 – 31.07.2021. Codul proiectului POIM-SMIS este 116964.

Informații cuprinzătoare despre toate activitățile proiectului la https://apnd.ro/.

0
  Related Posts
  • No related posts found.