Podișul Copiilor

Podișul copiilor, creații despre viitor

Juriul organizat conform Regulamentului Concursului de creație Podișul Copiilor a avut de notat 905 lucrări artistice în 2D și 3D, narațiuni, idei de afaceri și de promovare a zonei, primite de la 624 de copii. Aceștia au concurat la cele cinci secțiuni de concurs (pictor de podiș, scriitor de podiș, meșter de podiș, antreprenor de podiș, promotor de podiș), jurizarea încheindu-se la începutul lunii decembrie 2018. Ca urmare a notării realizate conform prevederilor Regulamentului, au rezultat un număr de 5 câștigători, câte 1 la fiecare categorie, din fiecare localitate din Podișul Nord Dobrogean.

Punctajul obținut de fiecare lucrare poate fi vizualizat aici:Centralizator punctaje

Concurs de creație

În luna octombrie am lansat un concurs de creație care se adresează elevilor din Podișul Nord Dobrogean, mai exact elevilor aflați în cele 39 de școli din comunele: Baia, Beidaud, Casimcea, Ceamurlia de Jos, Cerna, Ciucurova, Dorobanţu, Dăeni, Horia, Izvoarele, Jurilovca, Mihai Bravu, Nalbant, Ostrov, Peceneaga, Sarichioi, Slava Cercheză, Stejaru, Topolog şi oraşul Babadag. Concursul are cinci categorii: Pictor, Scriitor, Meșteșugar, Promotor și Antreprenor de Podiș. Prin modul diferit de a aborda subiectul biodiversității și al dezvoltării durabile din aceste localități sperăm să trezim interesul cât mai multor posibili participanți la concurs. Scopul nostru este să stimulăm curiozitatea și creativitatea tinerei generații care va beneficia direct de schimbarea mentalității generale față de aceste subiecte. Premiile nu au fost alese întâmpător. Copiii vor primi 100 de “smartphones” de ultimă generație cu care vor putea fotografia și filma, vor putea descărca aplicațiile dezvoltate de noi în următorul an și vor putea comunica permanent legat de tot cee a ce va constitui subiectul complexului efort de cercetare a biodiversității din Podișul Nord Dobrogean. Acesta este doar începutul, vor urma multe alte activități!

Puteti descărca de aici: AFIȘUL CONCURSULUI

Puteși vota lucrările preferate aici : CONCURS – Creator de Podiș

Regulament concurs

Pentru informații suplimentare, care să vă ajute în redactarea lucrărilor, explorați împrejurimile, citiți cărți, întrebați profesorii, rudele, vecinii, căutați pe Internet, urmăriți pagina noastră de Facebook sau accesați:

ArticoleBiodiversitate

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...