„Sunt doctor urbanist peisagist, absolventă a Facultății de Urbanism – Secția Peisagistică, în anul 2009. În anul 2011 am urmat masterul “Dezvoltare Urbană Integrată”, din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”- București.

Încă din perioada Studiilor Universitare am urmărit să îmi completez formarea profesională realizând o serie de colaborări pe specialitate în arhitectură, urbanism și peisagistică, dar în același timp am fost implicată și în studii care au avut ca obiect patrimoniul construit, natural și cultural, cum ar fi: Studiu de cercetare privind “Grădinile pierdute” din București, coordonator conf. dr. arh. Cerasella Crăciun; “Bucovina un peisaj cultural în transformare”, Proiect pentru studierea şi crearea unui sistem de protejare şi control al dezvoltării rurale, peisagere şi culturale din Bucovina”, iniţiat de O.A.R. filiala NE, în anul 2009.”

Începând cu anul 2011 sub coordonarea arh. Constantin Gorgea, am fost implicată activ în conversia funcțională a vechii Uzine de Apă din Municipiul Suceava, în actualul Centru de arhitectură, cultură urbană şi peisaj, proiect nominalizat la premiile Fundației Mies van der Rohe în anul 2013 și care în anul 2014 a primit Premiul l la Bienala de Arhitectură, Secţiunea Arhitectura patrimoniului cultural. Acest proiect de mare amploare, a presupus implicarea mea ca specialist în: amenajarea spațiului, scrierea de proiecte de finanțare din taxa de timbru de arhitectură la UAR și OAR (care au contribuit la organizarea unor acțiuni culturale), organizarea de acțiuni culturale, susțineri de prelegeri.

„Implicarea în proiectele de cercetare care au avut ca domeniu patrimoniul, m-au determinat să îmi continui formarea profesională. În acest sens, începând cu anul 2011 am demarat cercetarea pentru doctorat care a avut ca subiect patrimoniul construit, natural și cultural. Rezultatul cercetării de doctorat a fost finalizarea tezei în anul 2016 cu titlul: „Monumentele istorice ca parte a peisajului. Prezervarea și valorificarea monumentelor istorice de interes național din Nordul Moldovei”.

În paralel, am participat la elaborarea unor documentații complexe de urbanism și de amenajare a teritoriului (PATJ Gorg, PATJ Botoșani, PATJ Timiș, PUG Municipiul Suceava), dar în același timp din anul 2011 și până în prezent sunt asistent universitar asociat în cadrul Facultății de Urbanism, din Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”- București.

Experiența profesională acumulată de-a lungul timpului și lucrul în echipe interdisciplinare a contribuit la includerea mea ca expert  în proiectul „Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean”.”